Prijzen Voegwerk – Hoe Kan Je Prijzen Vergelijken

De prijzen prijzen van voegwerk kunnen soms heel veel verschillen indien je offertes van voegers gaat vergelijken. Verschillen van 5€/m² zijn niet abnormaal. Zorg er dus voor dat je goed weet waar je voor zal betalen.

Het grootste verschil in prijzen voegwerk zit in het gebruikte voegsel.

Prijzen van voegwerk met zand liggen lager dan wanneer je gekleurde voegen wil. Bij gekleurde voegen zal er dan weer een verschil zijn afhankelijk van de methode die gebruikt wordt; gekleurd met kleurstof zal goedkoper zijn dan gekleurde voegmortel die werd klaargemaakt in de fabriek (bv. Seifert).

Ondanks het prijsverschil is in de fabriek gemaakt voegsel zeker een aanrader. Zelfgemaakt voegsel kan op het einde van een werkdag makkelijk van het werkmateriaal geklopt worden. Klaargemaakt voegsel daarentegen is extreem moeilijk te verwijderen indien de voeger zijn materiaal niet geregeld schoonmaakt.

Vraag zeker referenties en bezoek ze ook effectief. Een voeg moet goed opgevuld en aangeduwd zijn. Het dichtvegen van voegen is uiteraard makkelijker voor de voeger en goedkoper, maar na 10 jaar kan je dan opnieuw beginnen omdat het voegsel is losgekomen. Bel ook aan bij de referentie huizen en vraag wie de gevel heeft gevoegd.

Meer tips over prijzen voegwerk vind je op http://voegwerkenantwerpen.be