Panasonic Lumix dmc-fs 11 Promotie

De populaire point and shoot Panasonic Lumix dmc-fs 11 is vandaag in promotie bij iBOOD. Voor minder dan de helft van de prijs haal je deze budgetvriendelijke, maar krachtige digitale compactcamera in huis.

Klik hier om de Panasonic Lumix dmc-fs 11 dagaanbieding te bekijken.

Slank en compact. Stijlvol en verfijnd. Eenvoudig te bedienen, uitstekende prestaties en HD Ready. Dat is in een notendop hoe de DMC-FS11 van Panasonic zich laat omschrijven. Dit hoogwaardige zusje van de populaire camera’s uit de FX-serie van Panasonic streeft naar een gemakkelijke en eenvoudige bediening en een optimaal genot van stilstaand en bewegend beeld. Zowel voor professionals, als amateurs, of voor wie daar tussenin zit. Met haar 14.1 megapixels en de Venus Engine IV beeldprocessor maakt de FS11 hoge kwaliteit foto’s in 16:9 HD die perfect passen op een breedbeeld hdtv. Op die manier kun je full screen genieten van een diavoorstelling van je foto’s in verbluffende HD-kwaliteit. De Venus Engine IV processor maakt tevens een supersnelle responstijd mogelijk.

De ontspanvertraging is slechts 0,006 seconde en de supersnelle AutoFocus laat je in 0,35 seconden scherp stellen op een onderwerp. Doordat de camera ook nog eens opstart in ca. 1,01 seconde is het nu wel heel gemakkelijk om elk actiemoment in een spontane opwelling vast te leggen. Ondanks haar uitzonderlijk slanke body weet dit fototoestel toch een innovatieve 28mm groothoek LUMIX lens met krachtige 5x optische zoom te huisvesten.

De geavanceerde lensunit omvat 3 asferische lenzen met 5 asferische oppervlakken waarmee ze extreme optische prestaties levert. In de 3-megapixel resolutie modus biedt de Extra Optische Zoom dankzij de hoge resolutie CCD een vergroting van het zoombereik tot 10.5x. Voor ultiem gebruiksgemak is de Panasonic FS11 uitgerust met een krachtige Intelligent Auto modus en de Intelligente ISO controle voorkomt dat bewegende onderwerpen vervagen door het optimaliseren van de sluitertijd en ISO-instelling. Daarmee heb je scherpe, heldere beelden, ongeacht de lichtomstandigheden. Met de Hoge Gevoeligheid modus kun je een ISO tot maximaal 6400 kiezen, wat gevoelig genoeg is om in het bijna donker een foto te maken zonder gebruik van een flitser. Filmen doet de FS11 naast de resoluties WVGA en VGA ook in 1280 x 720p HD met een soepele 30 fps. Verder heeft de Panasonic een groot, 2,7-inch 230.000-dot Intelligent LCD-scherm. De High Angle modus maakt het uiterst eenvoudig om het LCD-scherm te zien wanneer de camera hoog wordt gehouden.
De meest gebruikte functies en instellingen, zoals OIS, opeenvolgende opnamen, autofocus punt, aanpassing van de witbalans, ISO-niveau, beeldgrootte en LCD-modus zijn snel en gemakkelijk bereikbaar via de Quick Setting functie.

Klik hier om de Panasonic Lumix dmc-fs 11 dagaanbieding te bekijken.


Information from Panasonic Lumix dmc-fs 11 Promotie